jueves, 12 de junio de 2025

CIENCIES SOCIALS, CUINA, SALUT

 QUÈ PEBROTS SIGNIFICA "ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE"

ADA PERELLADA

3 DE JUNY DE 2025


                            
                             

                             

La restauradora i propietària del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, ens explica què significa cuinar de manera sostenible fent un viatge a través de la ciència, la salut, la sostenibilitat i, sobretot, a través de la nostra història i cultura. Una xerrada on comprendràs la magnitud i el poder que tens a l'hora de triar què entra dins del teu cabàs. Una decisió política que amaga la clau per combatre l'emergència climàtica, des dels nostres fogons. Tot això, sense oblidar, la part que ens fa més humans, la cultura i les emocions. Analitzarem el nostre patrimoni culinari per poder comprendre tot allò que se'ns remou quan cuinem i quan mengem!             A.P.

                                 





No hay comentarios:

Publicar un comentario

MÚSICA POPULAR, CUBA, CATALUNYA I HAVANERAS

CUBA, CATALUNYA I HAVANERAS. VALERI COBOS  MUR I LAURA  FURRÓ 10 DE JUNY DE 2025 Faré una breu història introductòria. Veurem perquè les hav...